ΔΩΜΑΤΙΑ

Ξενώνας Νιόβη

Ευρύχωρος ξενώνας που συνδυάζει άψογα την πέτρα με το χρώμα. Διαθέτει ζωγραφιστά έπιπλα, καθιστικό δίπλα στο τζάκι και η αρμονία του χώρου σε παρασύρει στη χαλάρωση...

Ξενώνας Ελάτη

Πανέμορφος ξενώνας όπου το πάντρεμα πέτρας, ξύλου και χρωμάτων συντροφιά με το τζάκι αποπνέουν μοναδική θαλπωρή και πολυτέλεια. Διαθέτει σαλόνι και παραδοσιακά έπιπλα που θυμίζουν μια άλλη εποχή.

Ξενώνας Νέδα

Παραμυθένιος ξενώνας καθώς η σύνθεση των ροζ χρωμάτων με τους πέτρινους τοίχους και την ξύλινη οροφή θα δώσουν χρώμα στην διαμονή του επισκέπτη και θα τον ταξιδέψουν. Το τζάκι δίπλα στο σαλόνι συμπληρώνει ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στην απόδραση....

Ξενώνας Μαίναλο

Η απλότητα συνδυάζεται με τα ρουστίκ στοιχεία ξυπνώντας όλες τις αισθήσεις. Τα πράσινο χρώμα κυριαρχεί και αγκαλιάζει την αυστηρή πέτρα δίνοντας μια φυσική πλαστικότητα. Το επιβλητικό τζάκι εκπέμπει ζεστασιά, απελευθερώνει τη φαντασία και ζωντανεύει μνήμες χωριού.

Chalet Ψυχή

Χώρος μοναδικός με έντονο παραδοσιακό στυλ και επικρατέστερο υλικό την πέτρα. Η ξύλινη οροφή, το ξύλινο πάτωμα και οι χρωματικοί συνδυασμοί δημιουργούν την αίσθηση της σπιτικής θαλπωρής. Το τζάκι στην γωνία του καθιστικού συντροφεύει τους επισκέπτες τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Chalet Αρμονία

Ένας πραγματικά διαμορφωμένος χώρος γεμάτος αρμονία. Η μοναδική σύνθεση της πελεκητής πέτρας με το ξύλο τόσο στο πάτωμα όσο και στην οροφή, η πολυτέλεια των επίπλων και οι έντονες κόκκινες χρωματικές λεπτομέρειες μαγεύουν τον επισκέπτη και τον χαλαρώνουν δίπλα στο τζάκι.

Ξύλινη Suite Φοίβος

Το λιτό και απέριττο σκηνικό εκπέμπει θαλπωρή και ηρεμία προκαλώντας το νου να απολαύσει εικόνες του βουνού, τα σύννεφα που τρέχουν και τη χιονοθύελλα που μαίνεται. Τα πάντα εδώ είναι ξύλινα και αντίλογος δεν υπάρχει.

Ξύλινη Suite Αθηνά

Η ξύλινη σουίτα, διαρθρώνεται ως μεζονέτα. Η σοφίτα με κεκλιμένη στέγη και εμφανείς ξυλοδεσιές στεγάζει με στυλ τα χειμωνιάτικα όνειρά σας και αποπνέει μια αλπική πολυτέλεια. Το κελαΐδισμα των πουλιών από τα διπλανά δέντρα συνοδεύει την μαγεία του ξύλινου σπιτιού.

Στοιχεία Φιλοξενούμενου