Σελίδες

Αρχοντικό Κορδοπάτη

Αρχοντικό Κορδοπάτη

Αποτελεί μοναδική θέση στο κέντρο πολλών δραστηριοτήτων, διαδρομών και εξερευνήσεων και είναι ιδανική βάση για κοντινές εξορμήσεις στο Χιονοδρομικό του Μαινάλου, στο Λεβίδι, στη Βυτίνα, στην Δημητσάνα αλλά και σε όλα τα χωριά του ορεινού όγκου του Μαινάλου.

Τοποθεσία Αρχοντικού Κορδοπάτη

Τοποθεσία Αρχοντικού Κορδοπάτη

Το Δάρα, χωριό στους πρόποδες του Μαινάλου, είναι μια "ψαγμένη" πρόταση εναλλακτικού τουρισμού. Ένα από τα γραφικότερα χωριά της Αρκαδικής γης, βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην αγκαλιά που σχηματίζουν τρεις μικροί λόφοι στην Μαντινεία της Ορεινής Αρκαδίας λίγο μετά το Λεβίδι.

Διαμονή στην Αρκαδία

Διαμονή στην Αρκαδία

Ταξιδέψτε εκεί που σμίγουν η "στιβαρή" πέτρα με το ζεστό ξύλο. Συναντήστε σπίτια που ακολουθούν τις φυσικές προσταγές, «παντρεύουν την τοπική αρχιτεκτονική και κουλτούρα με τις σύγχρονες ανάγκες και ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας λησμονημένης ομορφιάς».

Δραστηριότητες στην Αρκαδία

Δραστηριότητες στην Αρκαδία

Οι λάτρεις των εναλλακτικών δραστηριοτήτων μπορούν να απολαύσουν extreme sports και πεζοπορίες ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς που βρίσκονται κρυμμένοι στα τόσα πολλά και διαφορετικά μέρη που υπάρχουν στην περιοχή μας.

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.arhontiko-kordopati.gr (εφ’ εξής «Ιστοσελίδα») από την εταιρεία Αρχοντικό Κορδοπάτη (εφ’ εξής «Εταιρεία»).

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Έντυπο ενημέρωσης του Αρχοντικό Κορδοπάτη (εφεξής «Εταιρία») και του arhontiko-kordopati.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία.

Πως να έρθετε

Πως να έρθετε

Από Αθήνα ακολουθείτε την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Μετά την Κόρινθο συνεχίζετε αριστερά με κατεύθυνση προς Τρίπολη. Πριν φτάσετε στην Τρίπολη, μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου και τα διόδια της Νεστάνης  βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Βυτίνα - Αρχαία Ολυμπία - Λεβίδι.